sve kategorije
EN

Tko smo mi


Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd. je nacionalno visokotehnološko poduzeće koje integrira znanost, industriju i trgovinu, s upisanim kapitalom od 30 milijuna yuana i površinom od 42000 XNUMX m2. Nalazi se u zoni ekonomskog i tehnološkog razvoja Jinggangshan, grad Ji'an, provincija Jiangxi. Tvrtka uglavnom proizvodi vitamin D na biljnoj bazi i aktivne analoge vitamina D, biljni kolesterol i njegove derivate. Proizvodi se široko koriste u farmaceutskoj industriji, industriji hrane za životinje i prehrambenoj industriji.

Tvrtka posjeduje kompletne proizvodne pogone i opremu. Izgradio je proizvodnu liniju s godišnjim kapacitetom od 10 tona kristala vitamina D3, 10 tona kristala 25-hidroksi vitamina D3 i 2 tone kristala vitamina D2. Uspostavljeni su projekti industrijalizacije poput 20 tona kolesterola i derivata vitamina D poput kalcitriola, alfa kalcitriola i kalcipotriola itd. Tvrtka ima napredne fermentacijske, fotokemijske i sintetičke objekte i opremu, znanstveni dizajn procesa, razuman raspored opreme i potpune mjere sigurnosti i zaštite okoliša.

Tvrtka je uspostavila centar za istraživanje i razvoj u Changsha, Hunan, s visokorazvijenim i visoko obrazovanim timom za istraživanje i razvoj koji je posvećen istraživanju i razvoju visokotehnoloških farmaceutskih API-ja i međuproizvoda. Tvrtka je dobila ISO9001 certifikat sustava upravljanja kvalitetom i ISO14001 certifikat sustava upravljanja okolišem.

Od svog osnutka, tvrtka se uvijek pridržavala poslovne filozofije integriteta, marljivosti, inovativnosti i win-win. Nastojat ćemo istražiti nove prilike, suočiti se s novim izazovima i samouvjereno ići naprijed s našim partnerima u svjetliju budućnost.