sve kategorije
EN

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Početna>ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

R&D platforma

Jiangxi Chundi Biotech ima osnovao R&D centar u Changsha, glavnom gradu provincije Hunan, koji pokriva površinu veću od 2000m2, s 9 neovisnih laboratorija za sintezu, opremljenih sa Pvruće kemijski Rglumac, Csakupljač Type CONSTANT Temperature Hjelo Magnetski Sguma, Rotar Eisparivač, Low Temperature CONSTANT Temperature Rdjelovanje Bath, Automatski Moistura Tilator, HPLC, GC, UV apronaći više od 200 kompleta naprednih analitičkih instrumenata i raznih vrsta sintetičke eksperimentalne opreme, što može u potpunosti zadovoljiti potrebu za inovativnim istraživanjem.

Tim za istraživanje i razvoj sastoji se od više od 50 ljudi, svi s diplomom ili više. Među njima je 1 izvanredan talent za znanstvene i tehnološke inovacije uveden iz Sjedinjenih Država, 5 viših inženjera, 2 doktora i 14 magistara. Ključni istraživači imaju više od 10 godina iskustva u razvoju kemijskih lijekova. To je tehnički tim visoke razine, koji integrira vještine i znanja iz biotehnologije, kemijske sinteze i farmacije, duboko sudjelujući u razvoju lijekova. 

Osim toga, tvrtka surađuje s kemijske škole Sveučilišta Hunan kako bi zajedno razvili nove lijekove i nove tehnologije, čime se dodatno poboljšavaju mogućnosti istraživanja i razvoja.

4

5

6

Intelektualno vlasništvo

Tvrtka je provela niz novih tehnologija, istraživanja i razvoja novih proizvoda, temeljna tehnologija je prijavila 39 patenata izuma, od kojih je 17 ovlaštenih patenata izuma. U isto vrijeme samostalnog istraživanja i razvoja, kroz integraciju resursa, tvrtka je provela dubinsku tehničku suradnju sa Sveučilištem Hunan, te zajednički provodila istraživanja ključnih tehničkih poteškoća u kemijskoj sintezi.

bt

Lanac proizvoda

Lanac proizvoda

Kolesterol na biljnoj bazi

Uobičajeni izvor kolesterola za industrijsku upotrebu je iz životinjskih tkiva ili ekstrahiran iz lanolina. Ovi životinjski izvori imaju potencijalni rizik od TSE/BSE prijenosa na humane i veterinarsko-medicinske proizvode. Kako doći do kolesterola neživotinjskog porijekla uvijek je izazov za industriju.

Nakon 10 godina razvoja, naša je tvrtka uspješno izumila inovativnu tehnologiju za proizvodnju kolesterola iz biljnih sterola, ovaj neživotinjski kolesterol izbjegava svaki potencijalni životinjski izvor kontaminacije, jer se temelji na polusintezi počevši od biljnih sterola, procesa je zelena i kapacitet može biti do 20 MT godišnje. Može se primijeniti u vrhunskoj kozmetici, kao i u vrhunskim liposomskim lijekovima i mRNA cjepivima.

Vitamin D3 na biljnoj bazi

Pruža siguran i zdrav izvor vitamina D3, nudeći neživotinjsku alternativu farmaceutskim proizvodima i ljudskoj prehrani.

25-hidroksi vitamin D3 na biljnoj bazi

U usporedbi s vitaminom D3, 25-hidroksivitamin D3 zaobilazi metabolizam u jetri, brže i učinkovitije ulazi u cirkulaciju, ima bolje rezultate u homeostazi kalcija, potiče rast kostiju i mišića te pojačava imunološki odgovor.

Aktivni derivati ​​vitamina D (API, na biljnoj bazi)

kalcifediol; kalcitriol; Alfakalcidol; kalcipotriol; Eldekalcitol; Maxacalcitol

Vruće kategorije